Juniori: LPS Suceava și CTF Mihai I s-au calificat în semifinale. Miercuri se stabilesc ultimele două semifinaliste

Echipa de juniori LPS Suceava s-a calificat in semifinalele campionatului

Se știu deja două semifinaliste ale campionatului de volei pentru juniori. Celelalte două vor fi stabilite miercuri, la București.
LPS Suceava s-a calificat matematic în semifinalele turneului final al campionatului național de volei pentru juniori. Cu două victorii, moldovenii nu mai pot pierde unul dintre primele două locuri indiferent de rezultatele ultimei etape, programate miercuri la Școala 205 ”Adrian Păunescu” din București.

Pentru al doilea loc calificant se bat cu șanse toate cele trei echipe din grupă, pentru că aici situația este una specială, deoarece Craiova, deși a a câștigat azi cu 3-0 în fața dinamoviștilor, are zero puncte, deoarece în prima partidă, pierdută cu 3-0 în fața sucevenilor, a fost penalizată cu câte un punct pe set din cauza folosirii a doar doi jucători de vârsta junioratului, în loc de minimum 3, cum prevede regulamentul.

În Seria a II-a, CTF Mihai I pare să nu aibă rival, așa că și-a asigurat matematic calificarea în semifinale. Pentru locul al doilea se vor lupta în meci direct CSS Tulcea și LAPI Dej.Juniori: Programul și rezultatele turneului final

Seria I

Luni, 21 mai

LPS Oradea – Dinamo 1-3

LPS Suceava – CNNT Craiova 3-0

Marţi, 22 mai

Dinamo – CNNT Craiova 0-3

LPS Oradea – LPS Suceava 1-3

Miercuri, 23 mai

10.30 LPS Suceava – Dinamo

12.30 CNNT Craiova – LPS Oradea

Echipa de juniori LPS Suceava s-a calificat in semifinalele campionatului
Echipa de juniori a LPS SuceavaSeria II-a

Luni, 21 mai

CSS Tulcea – CSS 2 Baia Mare 3-2

CTF Mihai I – LAPI Dej 3-0

Marţi, 22 mai

LAPI Dej – CSS 2 Baia Mare 3-0

CTF Mihai I – CSS Tulcea 3-0

Miercuri, 23 mai

14.30 CSS Tulcea – LAPI Dej

16.30 CTF Mihai I – CSS 2 Baia Mare

Echipa de volei juniori a clubului CTF MIhai I s-a calificat in semifinalele campionatului
Echipa de juniori CTF Mihai I s-a calificat in semifinalele campionatului

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns