Juniori (m): Rezultate din etapa a șaptea. Câteva meciuri au fost amânate din cauza vremii

Bihorul Oradea volei juniori echipa
Bihorul Oradea volei juniori echipa
LPS CSS Bihorul Oradea – juniori, ediţia 2015/ 2016

Azi a fost programată etapa a șaptea a campionatului de juniori. Din păcate, vremea a dat peste cap runda, câteva meciuri fiind amânate din cauza ninsorii și a viscolului. Evident, meciurile vor fi reprogramate.

Iată rezultatele, nu înainte de a vă spune că LPS Bistrița s-a retras din campionat. E păcat când o echipă se retrage,  nu doar pentru că se dă programul peste cap, ci pentru că acei copii nu cred că meritau să li se ia dreptul de a juca un sport pe care îl iubesc. La fel s-a întâmplat și anul trecut, cu cadeții celor de la Tomis, care nu au mai mers la turneul final. E păcat că se întâmplă astfel de situații.

Iată rezultatele pe care le-am putut afla până la această oră. Dacă știți si vreunul dintre rezultatele lipsă, vă rog să mi-l transmiteți prin e-mail, la contact@doarvolei.ro, pe Facebook sau prin comentariu la acest articol. Va multumesc .

Rezultatele etapei a șaptea – juniori

Seria A

CSS Toplița stă

VCM LPS Piatra Neamt – CSS Ramnicu Sarat – amânat

CSS Buzau – CSS Galati

Seria B

Dinamo Bucuresti – CSM Ploiesti 3-0

CSS Tulcea – CSS 1 Constanta – amânat

Tomis Constanta – CTF Mihai I Bucuresti – amânat

Seria C

CSS Bega Timisoara – CSS Sc. 1 Metalul Otelul Rosu

Provolei Arad – CSS Blaj 3-2 (25-21, 25-16, 14-25, 25-27, 15-11)

CNNT Craiova – CNMB Ramnicu Valcea 3-0 (25-23, 25-8, 25-14)

Seria D

CSS Lapi Dej – LPS Bistrita – oaspeții s-au retras.

CSS Zalau – LPS Bihorul Oradea 0-3 (18-25, 21-25, 12-25)

CSS 2 Baia Mare – CSS Viitorul Cluj Napoca 3-0

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns