Juniori: Miercuri începe, la Baia Mare, turneul final

turneu final juniori volei
turneu final juniori volei
Turneul final de juniori incepe la Baia Mare

Ultima competiție din calendarul celor de la copii și juniori va începe miercuri, la Baia Mare. Acolo este programat turneul final al campionatului de volei pentru juniori.

La turneul final vor lua parte, așa cum ne-am obișnuit deja, opt formații, care sunt împărțite în două grupe. Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, iar sâmbătă sunt programate semifinalele. Primele două formații din fiecare serie vor juca pentru locurile 1-4, iar ultimele două clasate din fiecare grupă pentru locurile 5-8.

Așa cum deja v-am obișnuit, o să vă rog să-mi transmiteți rezultatele în cazul în care doriți, desigur. Fără ajutorul vostru nu aș fi putut să strâng atât de rapid rezultatele tuturor meciurilor din campionatele de copii și juniori și vă mulțumesc încă o dată pentru asta.

Iată componența celor două grupe și programul lor.
Seria I

MIERCURI

CNNT Craiova – LPS Piatra Neamţ

CSS LAPI Dej – LPS Bihorul Oradea

JOI

LPS Bihorul Oradea – LPS Piatra Neamţ

CNNT Craiova – CSS LAPI Dej

VINERI

LPS Bihorul Oradea – CNNT Craiova

LPS Piatra Neamţ – CSS LAPI Dej

Seria a II-a

MIERCURI

CSS 2 Baia Mare – CTF Mihai I Bucureşti

CSS Buzău – CSS Topliţa

JOI

CSS 2 Baia Mare -CSS Buzău

CTF Mihai I Bucureşti – CSS Toplița

VINERI

CSS 2 Baia Mare – CSS Toplița

CTF Mihai I Bucureşti – CSS Buzău

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns