Juniori: Primul meci din noul campionat se joacă duminică. Restul partidelor din primul turneu, de luni până miercuri

Tudor Constantinescu, romanian setter of junior volleyball team CTF Mihai I in action

După un an de pauză forțată, campionatul de volei pentru juniori începe duminică, atunci când e programat primul meci. Restul partidelor din primul turneu al ediției 2020/ 2021 vor avea de luni până miercuri.
Din cauza coronavirusului, etapele săptămânale au fost înlocuite cu două turnee (tur și retur), iar grupele au fost refăcute față de cele din vară, pentru a fi compuse din trei sau patru echipe, tocmai pentru a se putea disputa turneele.

Chiar dacă primul turneu este programat de luni până miercuri, competiția va fi deschisă de un meci care va avea loc duminică, la Râmnicu Vâlcea, între echipa locală și CTF Mihai I, care e și deținătoarea ultimelor două titluri. La turneul programat la Vâlcea trebuiau să participe patru echipe, însă CSS2 Titanii și CSM București nu mai pot participa. Astfel, luni, tot la Râmnic va avea loc și partida din turneul 2 dintre cele două formații, care astfel vor scuti banii pentru testările PCR obligatorii de dinaintea acelei competiții.

Multe dintre meciuri vor fi transmise în direct pe Facebook, însă deocamdată doar organizatorii știu de ele. Dacă știți unde se pot vedea meciurile și vreți să le cunoască și ceilalți, mi le puteți transmite și eu voi posta link-urile alături de gazda turneului respectiv.

De asemenea, dacă vreți ca toată lumea să cunoască rezultatele înregistrate, îmi puteți trimite scorurile fie pe Facebook, fie pe e-mail, la adresa contact@doarvolei.ro, sau pe WhatsApp, la numărul 0730660361. Desigur, dacă faceți poze la începutul partidei, le aștept cu drag.

Partidele se vor disputa în condiții speciale, fără spectatori, cu un regulament strict pentru fiecare echipă. De asemenea, meciurile vor avea câte un time-out de un minut la punctul 8 și la punctul 16, în care antrenorul va trebui să le dezinfecteze mâinile jucătorilor. Mai multe despre regulile impuse de pandemie puteți afla din regulamentul publicat pe site-ul FRV.
Juniori: Programul turneului 1 al campionatului 2020/ 2021

Seria A  (Suceava)

CSS-LPS Suceava

CSS Bacău (T2)

LPS CSS Piatra Neamț

CSS Botoșani

Seria B (Tulcea)

CSS Tulcea

CSS Rm. Sărat

CSS-CS Arcada Galați

Seria C (Rm. Vâlcea)

CNMB Rm. Vâlcea

CTF Mihai I

Formațiile CSS 2 Titanii București și CSM București nu se pot prezenta, așa că CNMV Rm. Vâlcea și CTF Mihai I vor juca duminică meciul din primul turneu și luni partida din cel de-al doilea turneu.

Seria D  (Oradea)

LPS Bihorul Oradea

CS Provolei Arad

CSS Blaj

CSS Caransebes

Seria E (Dej)

CSS LAPI Dej

LPS Bistrița

CSS 2 Baia Mare

CSS Zalău
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns