Juniori: Rezultatele complete ale etapei a doua a turneului final. Bihorul Oradea, penalizată 5 puncte. CNNT Craiova e în semifinale

Bihorul Oradea volei juniori echipa
Bihorul Oradea volei juniori echipa
LPS CSS Bihorul Oradea – juniori, ediţia 2015/ 2016

 

Ziua a doua a turneului final al campionatului de volei pentru juniori de la Baia Mare a fost una furtunoasă. Asta deoarece s-a constatat că LPS Bihorul Oradea a jucat fără talie în prima etapă și în două seturi din cea de-a doua, fiind penalizată astfel cu 5 puncte și neavând dreptul de a promova în semifinale!

Lucrurile s-au petrecut în felul următor: ceilalți antrenori și-au dat seama că jucătorul considerat cu talie de la LPS Bihorul Oradea pare puțin mai mic decât ar trebui. Drept urmare, azi a fost măsurat la un cabinet de medicină sportivă și s-a constatat că, într-adevăr, avea cu un centimetru sub baremul de talie! Astfel, conform regulamentului, orădenii au fost penalizați cu câte un punct pentru fiecare meci jucat fără a avea talie în teren (au fost 5 în primele două etape) și nu vor avea drept de calificare în semifinale.

În celălalt meci din grupă, CNNT Craiova a învins cu scorul de 3-2 pe LAPI Dej și s-a calificat matematic (ținând cont de situația orădenilor) în semifinale.

În celelalte meciuri disputate azi, gazdele, CSS 2 Baia Mare, au învins pe CSS Buzău și sunt ca și calificate în semifinale. De asemenea, CTF Mihai I a învins pe CSS Toplița și a luat o opțiune serioasă pentru calificare.
Iată rezultatele complete ale primelor două etape și programul celei de-a treia.

Seria I

MIERCURI

CNNT Craiova – LPS Piatra Neamţ 3-1 (25-15, 19-25, 25-20, 25-21)

CSS LAPI Dej – LPS Bihorul Oradea 0-3 (22-25, 22-25, 21-25)

CITEȘTE ȘI:   Juniori: Duminică se reia campionatul. Iată programul etapei a șaptea

JOI

LPS Bihorul Oradea – LPS Piatra Neamţ 3-1 (25-22, 22-25, 25-11, 25-14)

CNNT Craiova – CSS LAPI Dej 3-2 (25-18, 15-25, 25-23, 16-25, 15-12)

VINERI

LPS Bihorul Oradea – CNNT Craiova

LPS Piatra Neamţ – CSS LAPI Dej

Clasament

 1. CNNT Craiova 5 p (6-3)
 2. LPS Bihorul Oradea* 1 p (6-1)
 3. CSS LAPI Dej 1 p (2-6)
 4. LPS Piatra Neamț 0 p (2-6)

*Echipă penalizată cu 5 puncte, fără drept de calificare în semifinale

CNNT Craiova s-a calificat matematic în semifinale

Seria a II-a

MIERCURI

CSS 2 Baia Mare – CTF Mihai I Bucureşti 3-1 (24-26, 25-18, 25-18, 25-21)

CSS Buzău – CSS Topliţa 0-3 (22-25, 11-25, 21-25)

JOI

CSS 2 Baia Mare -CSS Buzău 3-0 (25-15, 25-14, 25-22)

CTF Mihai I Bucureşti – CSS Toplița 3-0 (25-16, 25-20, 25-19)

VINERI

CSS 2 Baia Mare – CSS Toplița

CTF Mihai I Bucureşti – CSS Buzău

Clasament

 1. CSS 2 Baia Mare 6 p (6-1)
 2. CTF Mihai I 3 p (4-3)
 3. CSS Toplița 3 p (3-3)
 4. CSS Buzău 0 p (0-6)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Juniori: Rezultatele complete ale etapei a doua a turneului final. Bihorul Oradea, penalizată 5 puncte. CNNT Craiova e în semifinale

 1. Pacat de acest superb sport ca este condus de acest om … Din păcate. Dar să faci aceste abuzuri, să te implici direct în acest scandal doar pentru a ajuta pe cei care te-au susținut la alegeri… PENIBIL. Acel copil a fost masurat de 2 ori în acest an competițional primind stampila „de talie”. Mi se pare că federația este duala în acest sens și e intr-o mare eroare. Conform regulamentelor acest visan a aplicat un articol de lege și a uitat de altele. Ar fi enorm de multe probleme pe care le-aș putea susține aici. Antrenorii care au contestat înălțimea jucătorului deși federația de două ori a spus că are talie sunt niste lași. LASI. Felicitări adevăraților jucători. Cei de la Oradea, cel puțin în primele două meciuri, au castigat in pofida scandalului creat de lingăi. Oricum acest scandal a transformat niste băieți în adevărați bărbați. Si daca ma gândesc a mai transformat niste antrenori – bărbați – în niște profitori. Să le fie rușine că nu au castigat pe teren. Pentru mine adevărații campioni sunt orădenii mei.

  Să nu uit.

  Felicitări domnule visan pentru participarea echipelor românești în cupele europene. Pardon, felicitări pentru amenzile primite. Sper ca le veți plăti din bani publici, nu-i așa. Sau macar din sustinerea politică sau nu de la alegeri.

  P.S. Voleiul românesc nu va progresa deloc dacă aceste atitudini mafiote vor persista. Dar să ajungă niste băieți copii bătaia de joc a unora doar pentru a fi medaliată alta echipa!!!???!!!!
  Să vă fie rușine. Lacrimile copiilor de la LPS Oradea să vă stea în gât.
  Si as mai transmite mii de mulțumiri tuturor celor ce la-au votat pe visan. Felicitări domnilor. Si prin voi Voleiul doar pierde.

Lasă un răspuns