Juniori: Rezultatele etapei a doua a turneului final al campionatului 2018/ 2019

Imagine din meciul CTF Mihai I - CSS 2 Baia Mare

La București au continuat meciurile turneului final al campionatului de volei pentru juniori. Două echipe sunt neînvinse după primele două zile.
CSS Suceava și CTF Mihai I au confirmat pronosticurile de la începutul competiției, care le dădeau drept principalele favorite, alături de LAPI Dej, la cucerirea titlului de campioană națională. Ambele formații au două victorii din tot atâtea meciuri disputate. Azi, CSS Suceava a învins cu scorul de 3-1 pe CNNT Craiova, în timp ce CTF Mihai I a dispus, cu 3-0, de CSS 2 Baia Mare, formație care îi învinsese în primul meci pe aceiași olteni.

LAPI Dej și-a revenit după dușul rece din prima zi, când au fost depășiți clar de CTF Mihai I și au învins cu 3-0 pe CSS Buzău.

Vineri, de la ora 15.00, are loc adevărata finală a acestui turneu, după cum am văzut în primele zile: CTF Mihai I – CSS Suceava. Va fi chiar un meci de urmărit, și dacă veți dori să o faceți, îl veți putea vedea LIVE pe pagina de Facebook CTF Mihai I sau pe Facebook-ul Doarvolei, căci îl voi redistribui la timpul lui.

Vreau neapărat să remarc prezența în sala școlii 205 a trei antrenori din Divizia A1 masculină, pentru că asta înseamnă că îi interesează să fie la curent cu viitorul voleiului, vor să știe ce tineri jucători pot transfera, și un turneu final reprezintă cea mai bună metodă pentru asta: Marian Apostu (CSM București), Marius Dascălu (Unirea Dej) și Bogdan Tănase (Steaua). Primii doi au stat chiar la toate cele trei meciuri, la partida dintre CTF Mihai I și CSS 2 Baia Mare asistând și conducătorii secției de volei a CSM București.Juniori: Programul turneului final

Miercuri, 1 mai

CSS 2 Baia Mare – CNNT Craiova 3-0 – Fotografii de la acest meci pot fi văzute pe pagina de Facebook Doarvolei.

CSS Suceava – CSS Buzău 3-0 – Fotografii de la acest meci pot fi văzute pe pagina de Facebook Doarvolei.

CTF Mihai I – LAPI Dej 3-0 – Fotografii de la acest meci pot fi văzute pe pagina de Facebook Doarvolei.

Joi, 2 mai

LAPI Dej – CSS Buzău 3-0

CNNT Craiova – CSS Suceava 1-3 – Fotografii de la acest meci pot fi văzute pe pagina de Facebook Doarvolei.

CTF Mihai I – CSS 2 Baia Mare 3-0 – Fotografii de la acest meci pot fi văzute pe pagina de Facebook Doarvolei.

Clasament:

  1. CTF Mihai I 6 p (6-0)
  2. CSS Suceava 6 p (6-1)
  3. LAPI Dej 3 p (3-3)
  4. CSS 2 Baia Mare 3 p (3-3)
  5. CNNT Craiova 0 p (1-6)
  6. CSS Buzău 0p (0-6)

Vineri, 3 mai

11.00 CSS 2 Baia Mare – LAPI Dej

13.00 CSS Buzău – CNNT Craiova

15.00 CTF Mihai I – CSS Suceava

Sâmbătă, 4 mai

11.00 LAPI Dej – CNNT Craiova

13.00 CSS 2 Baia Mare – CSS Suceava

15.00 CTF Mihai I – CSS Buzău

Duminică, 5 mai

10.00 CSS Suceava – LAPI Dej

12.00 CSS Buzău – CSS 2 Baia Mare

14.00 CNNT Craiova – CTF Mihai I

Toate meciurile le puteți vedea LIVE pe pagina de Facebook CTF Mihai ICum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns