Juniori: Rezultatele primei etape a returului

juniori css 2 baia mare volei
juniori css 2 baia mare volei
CSS 2 Baia Mare, echipa de juniori

Duminică s-au disputat meciurile primei etape a returului campionatului de volei pentru juniori. Aceasta a fost ultima etapă a anului, campionatul urmând să se reia pe 22 ianuarie.

Iată rezultatele pe care le-am primit până acum. Le public cu o zi mai târziu pentru că, după cum veți vedea, foarte puțini sunt interesați să-și popularizeze performanțele. Și când vezi dezinteres din partea celor care ar trebui să fie primii interesați, te întrebi ce rost are tot efortul. Evident, echipele ale căror rezultate le vedeți mai jos nu fac parte din această categorie, există un grup de antrenori, jucători sau arbitri extrem de dedicați, care chiar vor ca lumea să fie informată. Și le mulțumesc pentru aceasta.

Juniori: Programul etapei a șasea

Seria B

CSS 1 Constanta – CSS Dinicu Golescu Campulung Muscel

Dinamo Bucuresti – CSS Tulcea

Seria C

CSS Blaj – CNNT Craiova 0-3

CSS Bega Timisoara – CS Provolei Arad 3-1 (25-11, 25-21, 18-25, 25-16)

Seria D

ACS Simleul Sport – CSS Viitorul Cluj Napoca 3-0 (25-18, 25-18, 27-25)

LPS Bihorul Oradea – CSS 2 CNE Baia Mare 2-3 (21-25, 25-22, 17-25, 25-23, 7-15)

CSS Lapi Dej – CSS Zalau 3-0

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns