Juniori: S-au stabilit grupele semifinale. Iată când și unde se vor juca

ctf mihai I juniori echipa
ctf mihai I juniori echipa
Echipa de juniori a CTF Mihai I

La sediul Federației Române de Volei au fost stabilite grupele semifinale din cadrul campionatului național de volei pentru juniori.

Cele 16 echipe au fost împărțite în 4 grupe de câte 4. Turneele semifinale se vor disputa la Piatra Neamț, București, Baia Mare și Dej. Meciurile se vor juca în perioada 6-8 mai.

Echipele clasate pe primul loc se vor califica la turneul final. Formațiile de pe locurile 2 și 3 vor juca în al doilea turneu semifinal.


Juniori: Componența grupelor semifinale

Seria I (Piatra Neamț)

LPS Piatra Neamț

CSS Tulcea

CSS Dinicu Golescu Câmpulung Muscel

CSS Blaj

Seria a II-a (București)

CTF Mihai I

CSS Buzău

Dinamo

CSS Râmnicu Sărat

Seria a III-a (Baia Mare)

CSS 2 Baia Mare

CNNT Craiova

CSS Bega Timișoara

ACS Sport Șimleu Silvaniei

Seria a IV-a (Dej)

CSS LAPI Dej

ProVolei Arad

LPS Bihorul Oradea

CSS Viitorul Cluj

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns