Juniori: Titlul se va decide la Bucureşti. Iată componenţa grupelor şi unde se va disputa turneul final

general volei maini blocaj

Bucureştiul va fi polul de interes al voleiului juvenil în următoarele două săptămâni. După turneul final de cadeţi, şi turneul final de juniori a fost acordat Capitalei.
Multora dintre jucătorii care vor patricipa, de marţi, la turneul final de volei pentru cadeţi, Bucureştiul le va deveni casă pentru două săptămâni. Pentru că, de lunea viitoare, tot în Capitală, se vor disputa meciurile turneului final al campionatului de juniori. Acest lucru s-a decis azi, la sediul Federaţiei Române de Volei.

CITEŞTE ŞI: S-a stabilit gazda turneului final de volei pentru junioare.

Gazda competiţiei care va avea loc în perioada 21-25 mai, va fi sala cşolii 205, „Adrian Păunescu”, cea în care s-au disputat anul trecut turneul final al campionatului masculin de speranţe, dar şi turneul final al ONSS la băieţi, şi Gimnaziada feminină.

Iată şi componenţa celor două serii din cadrul turneului final de juniori.

Seria I: LPS Suceava, Dinamo, CNNT Craiova, LPS Bihorul Oradea

Seria a II-a: CSS Tulcea, CTF Mihai I, CSS 2 Baia Mare, LAPI Dej
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns