Katarina Jovanovic (FC Argeș) s-a căsătorit – FOTO

Voleibalista Katarina Jovanovic s-a căsătorit la 6 iunie

Avem și vești frumoase din pandemie. Componentă a prim-divizionarei FC Argeș în ultimul sezon, voleibalista din Serbia Katarina Jovanovic s-a măritat.
Nunta a avut loc la Belgrad, sâmbătă, 6 iunie, cu doar două zile înainte ca frumoasa Jovana să împlinească 29 de ani. Din fotografiile postate pe Instagram rezultă că a făcut doar cununia civilă, doar în prezența câtorva apropiați, dar probabil că la căsătoria religioasă vom avea parte de o petrecere de trei zile și trei nopți.

Iată câteva fotografii de la evenimentul în urma căreia Katarina și-a schimbat și numele de familie, astfel că din campionatul viitor, dacă va continua în România, o vom vedea cu numele de Milincic pe spatele echipamentului atunci când va intra pe teren. Ea evoluează pe postul de secund și în sezonul brusc încheiat de pandemie a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale formației FC Argeș.

Katarina Jovanovic și momentul în care a devenit doamna Milincic
Katarina Jovanovic și momentul în care a devenit doamna Milincic (FOTO: Instagram)
Primul sărut în calitate de soț și soție al Katarinei Jovanovic și soțului său
Primul sărut în calitate de soț și soție (FOTO: Instagram)
Katarina Jovanovic si soțul ei, alături de nași
Katarina Jovanovic si soțul ei, alături de nași (FOTO: Instagram)

Dacă vreți și voi să vă surprindeți iubita, puteți apela la Inelul Voleibalistelor, pe care îl găsiți pe Doarvolei Shop. Acolo unde găsiți multe alte idei de cadouri legate de pasiunea pentru sportul pe care îl iubim cu toții.

Katarina Jovanovic si soțul ei, alături de nași
Katarina Jovanovic si soțul ei, alături de nași (FOTO: Instagram)
Katarina Jovanovic și momentul în care soțul i-a pus verigheta pe deget
Katarina Jovanovic și momentul în care soțul i-a pus verigheta pe deget (FOTO: Instagram)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns