La Cupa Mondială masculină încep trei zile de foc. Luni avem SUA – Polonia și Italia – Rusia

antrenori volei cupa mondiala masculin
antrenori volei cupa mondiala masculin
Antrenorii celor 6 echipe ramase in cursa pentru cele doua locuri la Jocurile Olimpice, sunt gata de lupta

Cupa Mondială de volei masculin a ajuns la cea mai interesantă fază. Cea în care cele mai bune echipe joacă împotriva celor mai bune formații, totul cu un scop bine definit: obținerea unuia din cele două bilete la Jocurile Olimpice de vară de la Rio, din 2016.

După o pauză de două zile, meciurile Cupei Mondiale de volei masculin din Japonia se reiau cu partide care pot fi catalogate drept adevărate finale. Astfel, avem parte luni de SUA – Polonia, adică meciul singurelor echipe neînvinse în cele 8 etape scurse până acum, dar și Italia – Rusia, partida în care se întâlnesc cele două formații cu 7 victorii din 8 meciuri disputate în această competiție. Tot pomenesc de numărul de victorii pentru că acesta este criteriul după care se realizează clasamentul final.

Iată programul complet al zilei de luni.

În dreptul celor mai importante meciuri veți găsi un link către transmisiunea live a întâlnirii. La același link veți putea vedea apoi înregistrarea partidei.

În acest moment, top 6 la Cupa Mondială este următorul: pe primele două locuri se află SUA și Polonia, ambele cu câte 8 victorii. Pe locurile 3-4 se află Italia și Rusia, ambele cu câte 7 succese. Pe poziția a cincea e Argentina, cu 6 victorii, iar pe locul 6 e Japonia, cu 5.

Marți, cele mai importante meciuri între aceste șase echipe sunt: Italia – Argentina, SUA – Rusia și Japonia – Polonia.

În fine, miercuri, în ultima zi a competiției, cele mai importante partide vor fi: Italia – Polonia, Japonia – Rusia și SUA – Argentina.

Rămânând tot la Cupa Mondială, dar nu la lupta pentru primele două poziții ci la ceva legat de Divizia A masculină de la noi din țară, dacă aveți cum să vedeți vreun meci al Australiei, vă invit să-l urmăriți pe ridicătorul Grigory Sukochev, cel care tocmai a semnat cu CSM București. El va juca titular în meciurile care au mai rămas de disputat, după ce titularul postului, Harrison Peacock, s-a accidentat grav în timpul meciului cu Argentina. Vedeți mai jos accidentarea.
 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns