Laurențiu Lică: ”În Danemarca, mobilizarea echipei a fost maximă, iar rezultatul s-a văzut”

Bucuria jucatorilor romani dupa calificarea in finala Silver League 2019

Naționala masculină de volei a României s-a calificat cu o etapă înaintea terminării meciurilor din grupă în finala Silver League 2019, grație victoriei clare, scor 3-0, obținute în Danemarca.

La câteva ore după succesul care a asigurat României poziția de câștigătoare a Grupei B, am vorbit cu căpitanul naționalei noastre, Laurențiu Lică, despre această victorie, dar și despre finala competiției.”Spre deosebire de meciul cu Azerbaidjanul, când cred că am subestimat adversarul și puteam să pierdem un punct sau puncte importante, acum, în Danemarca, mobilizarea echipei a fost maximă știind că ne așteaptă un meci dificil și decisiv în același timp. Felicit întreaga delegație pentru această victorie și mai ales pentru parcursul perfect de până acum. Mai avem o etapă în aceasta grupă si ne pregătim pentru finala Silver League. Cu siguranță vom aborda finala cu gândul la victorie”, a declarat Laurențiu Lică pentru doarvolei.ro.

Dacă nu se întâmplă o mare surpriză, Grecia va fi adversara echipei noastre în finala Silver League. Aceasa a profitat de setul luat de Ungaria Austriei și a trecut pe primul loc, la raportul seturilor. Cum în ultima etapă doar o minune poate aduce un set Bosniei în fața elenilor, aceștia vor fi adversarii noștri în finală. Va fi un meci tur – retur, în care manșa decisivă va avea loc pe 30 iunie, la Alexandria, iar Lică speră ca spectatorii să vină în număr cât mai mare: ”Vom juca meciul decisiv acasă, așa că sper că vor veni mulți suporteri de la Craiova sau București să ne încurajeze la Alexandria. Grecia este o echipă mult mai dificilă decât Danemarca, dar cu ajutorul fanilor și printr-o mobilizare perfectă a noastră vom putea învinge. Este o dublă importantă pentru noi și pentru că Grecia va fi adversara noastră și în grupa turneului final al Campionatului European din acest an. Așa că am avea și un ascendent moral asupra lor, dacă îi vom depăși”, a mai spus Laurențiu Lică.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   Cadete: Rezultate din prima etapă a returului

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns