Leon a debutat pentru Polonia. Câte puncte a făcut în amicalele cu Olanda

Wilfredo Leon a jucat deja primele două meciuri pentru naționala de volei a Poloniei

Naționala Poloniei a devenit și mai puternică exact atunci când avea nevoie. Debutul lui Leon la echipa care e deja campioană mondială îi transformă pe polonezi nu doar în favoriți la calificarea la Jocurile Olimpice, ci chiar la titlu.
Cubanezul Leon a jucat din nou pentru o echipă națională după o pauză de 7 ani. El este de miercuri polonez cu acte în regulă și a debutat în noua lui reprezentativă în weekend, la Opole, cu prilejul amicalelor contra Olandei. Câștigate de fiecare dată cu cu 3-0 de gazde, meciurile au mai avut și câte un set suplimentar. În prima zi acesta a fost câștigat de polonezi, iar în a doua de olandezi.

În ceea ce-l privește pe Leon, acesta a fost de fiecare dată cel mai bun realizator al echipei sale, deși, spun cei care au văzut meciurile, s-a simțit că a avut ceva emoții. În primul meci el a făcut 9 puncte, iar în al doilea 10, dar nu a evoluat pe toată durata partidei, așa cum este normal la un amical.

În weekend-ul care urmează, Leon va putea fi văzut din nou la lucru, de data aceasta la Memorialul Wagner, o competiție amicală dar tradițională, organizată de polonezi în fiecare an din 2013. Anul acesta, la turneu vor participa, în afara polonezilor, Brazilia, Serbia și Finlanda. Pentru toate este un ultim prilej de verificare înaintea startului turneului preolimpic, care va avea loc în weekend-ul 9-11 august.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns