Liberoul sârb Nikola Rosic s-a vindecat de coronavirus. El a jucat la mai multe echipe în România

Nikola Rosic în acțiune la nationala Serbiei

Nikola Rosic, unul dintre cei mai iubiți jucători sârbi care au jucat de-a lungul timpului în campionatul de volei al României, a câștigat cel mai important meci: cel cu coronavirusul.
În vârstă de 35 de ani, fostul libero al formațiilor Tomis Constanța, Arcada Galați, SCM U Craiova și CSM București a povestit cum a trecut peste una dintre cele mai dificile încercări ale vieții lui.

”După multe victorii în volei, am fost capabil să câștig cel mai mare meci al vieții – cel contra coronavirusului. După câteva zile cu temperatură medie și cu autoizolare, a trebuit să cer ajutor de la medici, iar testul a ieșit pozitiv. În acel moment mi-am pus un milion de întrebări, ce să fac, ce mi se va întâmpla? Ei mi-au spus spus că simptomele sunt mai ușoare și că mă voi recupera repede cu tratament. Medicii sunt adevărați eroi și vreau să le mulțumesc pentru că au avut grijă de mine. Ei merită aplauze în fiecare seară. Mulțumesc lui Dumnezeu, familia și prietenii cu care am intrat în contact se simt bine. Le sunt recunoscător pentru susținerea acordată. Sunt, de asemenea, recunoscător lui Dumnezeu și celor pe care i-am întâlnit de-a lungul internării mele. Acum, după două teste negative, am fost externat și sunt din nou alături de familie”, a declarat Nikola Rosic pentru ”World of Volley”.Nikola Rosic s-a retras acum doi ani din naționala Serbiei și apoi, la expirarea contractului cu CSM București, s-a retras și din activitate.El se ocupă acum de impresariat sportiv, la cea mai importantă agenție de profil din Serbia.

CITEȘTE ȘI:   Minivolei (m): Marți începe turneul final. Iată ordinea meciurilor din grupe

ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Cupa României (f): Agroland Timișoara și ”U” Cluj s-au calificat în sferturi

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns