Liga Campionilor 2018 (f): Volei Alba Blaj s-a calificat în turul al treilea preliminar

Volei Alba Blaj, echipa pentru sezonul european 2018/ 2019

Volei Alba Blaj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la volei feminin, după o dublă victorie cu echipa cehă VK UP Olomouc.
În manșa a doua a turului doi preliminar al Ligii Campionilor la volei feminin, Volei Alba Blaj a învins cu scorul de 3-0 (27-25, 25-20, 25-23), după 80 minute de joc, formația cehă VK UP Olomouc. Ca și în prima manșă, disputată în urmă cu o săptămână, Ioana Baciu a reușit cele mai multe puncte pentru echipa noastră: 16.
În turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Alba Blaj va juca împotriva unei echipe din Germania, MTV Stuttgart

Cum și în tur echipa din România se impusese, scor 3-2, Alba Blaj a trecut în turul trei preliminar al celei mai importante competiții europene intercluburi. Următoarea adversară a jucătoarelor din Blaj va fi, mai mult ca sigur, formația gemană MTV Stuttgart, care mai are nevoie de două seturi pentru a se califica după ce în prima manșă a câștigat cu 3-0 în deplasare.

Obiectivul inițial al formației Alba Blaj este calificarea în grup, după ce anul trecut a jucat finala competiției.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns