Liga Campionilor 2019/ 2020 (f): Volei Alba Blaj și-a aflat adversara din grupe

Volei Alba Blaj este gata de Liga Campionilor

Au fost stabilite grupele Ligii Campionilor la volei feminin, acolo unde avem și noi o reprezentantă, pe Volei Alba Blaj.

Sorții au decis ca Volei Alba Blaj să evolueze în Grupa D, alături de campioana Italiei, Imoco Volley Conegliano, de vicecampioana Franței, Nantes VB, şi de câştigătoarea confruntării din calificări Vasas Óbuda Budapesta (Ungaria) – Partizani Tirana (Albania). În prima manșă, maghiarele s-au impus cu 3-0, așa că e doar o formalitate calificarea.

Meciurile vor începe la 19 noiembrie

Volei Alba Blaj este gata de Liga Campionilor
Volei Alba Blaj este gata de Liga Campionilor (FOTO: Facebook Volei Alba Blaj)Liga Campionilor 2019/ 2020 (f): Componenţa grupelor

Grupa A: Eczacibasi VitrA Istanbul (Turcia), Bodowlani Lodz (Polonia), LP Salo (Finlanda), Fenerbahce Opet Istanbul (Turcia)

Grupa B: VakifBank Istanbul (Turcia), Lokomotiv Kalinigrad Region (Rusia), Nova KBM Branik Maribor (Slovenia), Savino Del Bene Scandicci (Italia)

Grupa C: Igor Gorgonzola Novara (Italia, Campioana Europei), LKS Commercecon Lodz (Polonia), Alianz MTV Stuttgart (Germania), câştigătoarea ”dublei” VK UP Oolomouc (Cehia) – Khimik Yuzhny (Ucraina), în tur 2-3

Grupa D: Imoco Volley Conegliano (Italia), Nantes VB (Franţa), Volei Alba Blaj, câştigătoarea ”dublei” Vasas Óbuda Budapesta (Ungaria) – Partizani Tirana (Albania), în tur 3-0.

Grupa E: Dinamo Moscova (Rusia), RC Cannes (Franţa), Maritza Plovdiv (Bulgaria), Uralochka-NTMK Ekaterinburg (Rusia).

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   Cadeți: Rezultatele înregistrate în etapa a treia a turneului final

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns