Liga Campionilor: Alba Blaj, învinsă acasă de Dinamo Moscova, în ultimul meci din grupă

liga campionilor alba blaj dinamo moscova volei
liga campionilor alba blaj dinamo moscova volei
Jucatoarele echipelor Alba Blaj si Dinamo Moscova, intr-o fotografie comuna in Liga Campionilor

Alba Blaj a încheiat cu o înfrângere participarea în Liga Campionilor la volei feminin. Echipa noastră a fost eliminată din competiție.

Alba Blaj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de de 3-1 (25-21, 23-25, 25-16, 25-22) de formaţia Dinamo Moscova, într-un meci din ultima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor la volei feminin.

În celelalte cinci partide, echipa noastră a obținut o victorie (în deplasare, cu Dinamo Krasnodar).

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns