Liga Campionilor: CSM București își află vineri adversarele din grupă. Se stabilesc seriile atât la feminin, cât și la masculin

Componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor la volei feminin

Vineri seară, la Budapesta are loc tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor la volei masculin și feminin. CSM București e singura echipă din România calificată direct în această fază, la feminin.
Conform regulamentului, cele 18 echipe au fost împărțite în patru urne valorice. Celelalte două locuri vor fi ocupate de câștigătorele celor două meciuri din turul trei preliminar, acolo unde, la feminin, a ajuns și Volei Alba Blaj.

CSM București face parte din a treia urnă valorică 3, alături de SSC Palmberg Schwerin, Minchanka Minsk, Maritza Plovdiv și Hameenlinna. Singurul lucru sigur de la această tragere la sorți e că CSM nu poate cădea cu niciuna dintre acestea.

În rest, celelalte urne valorice arată cam așa:

Urna 1: VakifBank Istanbul, Eczacibasi Vitra Istanbul, Imoco Volley Conegliano, Igor Gorgonzola Novara și Dinamo Moscova.

Urna 2: Dinamo Kazan, Chemik Police, LKS Commercecon Lodz, Beziers VB și RC Cannes.

Urna 4: Fenerbahce Istanbul, Savino Del Bene Scandicci, Uralochka Ekaterinburg, plus învingătoarele meciurilor Alba Blaj – Allianz Stuttgart și Budowlani Lodz – ASPTT Mulhouse.

Componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor la volei feminin
Componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor la volei feminin
Tot vineri seara se va stabili și componența celor patru grupe din Liga Campionilor la volei masculin. Acolo vom fi reprezentați sigur de Adrian Aciobăniței, direct calificat în această fază cu VfB Friedrichshafen. De asemenea, ar putea ajunge în grupe și Sergiu Stancu, alături de echipa lui, PAOK Salonic. Grecii sunt calificați în ultimul tur preliminar.

Componența urnelor valorice ale Ligii Campionilor la volei masculin

Urna 1: Sir Colussi Sicoma Perugia, Cucine Lube Civitanova, Zenit Kazan, Zenit Saint Petersburg, PGE Skra Belchatow.

Urna 2: Zaksa Kedzierzyn-Kozle, Halkbank Ankara, Arkas Izmir, Berlin Recycling Volleys și VfB Friedrichshafen.

Urna 3: Greenyard Maaseik, Knack Reselare, Tours, Volley Ljubljana și VK ČEZ Karlovarsko.

Urna 4: Azimut Modena, Dinamo Moscova, Trefl Gdansk, plus învingătoarele meciurilor PAOK Salonic – United Volleys Frankfurt și Chaumont – Vojvodina.

Componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor la volei masculin
Componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor la volei masculinCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns