Liga Campionilor (f): Alba Blaj a fost învinsă acasă de Dinamo Krasnodar

alba blaj volei feminin echipa
alba blaj volei feminin echipa
Alba Blaj, echipa pentru sezonul 2016/ 2017

Debut cu stângul pe propriul teren pentru Alba Blaj în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Într-un meci care a contat pentru a doua etapă a grupei B a Ligii Campionilor la volei feminin, Alba Blaj a fost învinsă acasă, cu scorul de 3-1 (25-23, 16-25, 25-19, 25-22), de Dinamo Krasnodar.

Aceasta a fost a doua înfrângere a româncelor cu acest scor în actuala ediție a competiției, după ce ele pierduseră și în deplasare, cu Dinamo Moscova. Astfel, Alba Blaj ocupă ultimul loc în grupă, fiind singura echipă fără punct.
Celălalt meci al etapei a doua, Volero Zurich – Dinamo Moscova, va avea loc joi.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns