Liga Campionilor (f): Alba Blaj a fost învinsă acasă, în etapa a treia

alba blaj volei feminin
alba blaj volei feminin
Alba Blaja ramas fara punct in Liga Campionilor

Alba Blaj rămâne fără punct câștigat în grupa B a Ligii Campionilor la volei feminin.

În etapa a treia a grupei B a Ligii Capionilor, Alba Blaj a fost învinsă acasă, cu scorul de 3-0 (25-21, 25-15, 25-16), după 76 minute de joc, de formația elvețiană Volero Zurich. Astfel, antrenorul sârb Zoran Terzic, fost la CSM Târgoviște, acum la Volero, și-a luat revanșa în fața sârbului de pe banca tehnică a formației din Blaj, Darko Zakoc.

În primele două meciuri din grupa B, campioana României a fost învinsă de Dinamo Moscova, scor 3-1, şi de Dinamo Krasnodar, scor 3-1.

Următoarea partidă pentru CS Volei Alba Blaj va avea loc în 9 februarie, în deplasare, tot cu Volero Zurich.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns