Liga Campionilor (f): Alba Blaj a învins pe Le Cannet în ultima etapă și va juca în Cupa CEV

alba blaj volei liga campionilor
alba blaj volei liga campionilor
Alba Blaj va continua in Cupa CEV

Alba Blaj a câștigat ultimul meci din grupa F a Ligii Campionilor și va juca în Challenge Round-ul Cupei CEV, adică în sferturile de finală.

Alba Blaj a învins cu scorul de 3-1 (22-25, 25-23, 15-16, 25-12) formația franceză Rocheville Le Cannet, în ultima etapă a grupei F din cadrul Ligii Campionilor la volei feminin. Alba a terminat grupa pe locul 3, cu 7 puncte și, numărându-se printre cele 4 formații cu cel mai bun punctaj de pe locurile 3 din Ligă a obținut dreptul de a juca în continuare în Challenge Round-ul Cupei CEV. De fapt, e vorba de sferturile de finală ale competiției, fază în care ardelencele vor întâlni, într-o dublă manșă, o echipă calificată din sferturile de finală ale competiției regulate, care se încheie practic aici, deoarece din turul următor începe Challenge Round-ul.

Știu că vor apărea cunoscătorii care au mereu câte ceva de comentat pentru că ei știu cel mai bine și care o să explice că nu existe două faze cu sferturi de finală în aceeași competiție, dar realitatea este că atunci când rămân opt echipe și se dispută patru meciuri, acea fază poartă denumirea de sferturi de finală. E adevărat că sunt sferturile de finală ale Challenge Round, dar tot sferturi se cheamă indiferent dacă le convine sau nu cârcotașilor.

Partidele vor avea loc într-o dublă manșă, turul pe 10 februarie, returul pe 24 februarie. Datele de desfășurare put fi modificate cu o zi în plus sau în minus.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Liga Campionilor (f): Alba Blaj a învins pe Le Cannet în ultima etapă și va juca în Cupa CEV

Lasă un răspuns