Liga Campionilor (f): Alba Blaj a pierdut acasă cu Nordmecanicca Piacenza

alba blaj volei liga campionilor
alba blaj volei liga campionilor
Alba Blaj la startul meciului cu Piacenza, din Liga Campionilor

Alba Blaj a avut un debut nefericit pe propriul teren în Liga Campionilor la volei feminin.

În cea de-a doua etapă a Grupei F a Ligii Campionilor la volei feminin, Alba Blaj a fost învinsă la Sibiu, cu scorul de 3-0 (26-24, 25-18, 25-23) de formația italiană Nordmecanicca Piacenza. Partida a fost urmărită de 1.500 de spectatori și a durat 78 de minute.

În prima etapă, Alba Blaj se impusese cu scorul de 3-1 în Franța, pe terenul formației Le Cannet. În cea de-a treia etapă, ardelencele vor juca, pe 25 noiembrie, pe terenul fetelor de la Dinamo Moscova.

Iată și câteva imagini din meciul din această seară.
Alba Blaj in Liga Campionilor
Alba Blaj in Liga Campionilor

alba blaj 1

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns