Liga Campionilor (f): Alba Blaj a pierdut la Moscova, cu Dinamo

alba blaj volei feminin liga campionilor
alba blaj volei feminin liga campionilor
Jucatoarele de la Alba Blaj nu putut să se opună atacurilor rusoaicelor

Alba Blaj a debutat cu stângul în actuala ediție a Ligii Campionilor la volei feminin.

În prima etapă a grupei B a Ligii Campionilor la volei feminin, Alba Blaj a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-1 (23-25, 25-19, 25-21, 25-14), de Dinamo Moscova. Partida a ținut 104 minute.

Cea mai bună jucătoare a echipei noastre a fost Nneka Onyejecwe, cu 17 puncte.

În meciul de debut al grupei, Volero Zurich s-a impus, în deplasare, în faţa celor de la Dinamo Krasnodar, cu scorul de 3-1.

În următoarea etapă, CS Volei Alba Blaj va întâlni, pe teren propriu, formaţia Dinamo Krasnodar, în 11 ianuarie, iar Volero Zurich va juca pe teren propriu, în 12 ianuarie, cu Dinamo Moscova.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns