Liga Campionilor (f): Alba Blaj defilează în grupa A: a obținut a treia victorie

alba blaj volei

Asistăm la un sezon de senzație făcut de Volei Alba Blaj în Liga campionilor la volei feminin. Echipa noastră are trei victorii din tot atâtea meciuri și e liderul grupei A.
În etapa a treia a grupei A din cadrul Ligii Campionilor la volei feminin, Volei Alba Blaj a învins cu scorul de 3-1 (25-20, 20-25, 25-16, 25-20) formația franceză ASPTT Mulhouse VB. Cum și în primele două partide Blajul obținuse victorii cu Volero Zurich (3-1) și cu Developres Rzeszow (3-0), campioana României conduce în clasament.

În continuare, Alba Blaj va mai juca după următorul program:

Alba Blaj – ASPTT Mulhouse VB (7 februarie)

Alba Blaj – Developres Rzeszow (22 februarie)

Volero Zurich – Alba Blaj (27 februarie)

Prima clasată din fiecare din cele patru grupe, plus două echipe cu cea mai bună linie de clasament se vor califica în faza Play-off 6 a Ligii Campionilor, care programează partide între 20 martie şi 5 aprilie. Tragerea la sorţi a meciurilor din faza Play-off 6 va avea loc la Luxemburg, în 2 martie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns