Liga Campionilor (f): Alba Blaj dispută azi ultimul său meci din grupa B

alba blaj volei bucurie
alba blaj volei bucurie
Alba Blaj, dupa victoria de la Krasnodar

Alba Blaj încheie azi parcursul din actuala ediţie a Ligii Campionilor.

Româncele vor juca, de la ora 18.00, în direct la DigiSport, meciul cu Dinamo Moscova, liderul grupei B. Meciul va avea loc la Sibiu, iar echipa noastră nu mai are nici o şansă de calificare în faza următoare a competiţiei.

Alba Blaj a obţinut o singură victorie în cinci meciuri disputate până acum. A învins pe Dinamo Krasnodar, în deplasare, fiind învinsă de aceeaşi echipă acasă, de Dinamo Moscova în deplasare şi de Volero Zurich, în ambele manşe.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns