Liga Campionilor (f): Alba Blaj este neînvinsă după patru etape și e la doar o victorie de calificare

alba blaj mulhouse liga campionilor volei

Volei Alba Blaj a ajuns la patru victorii din tot atâtea meciuri disputate în grupa A a Ligii Campionilor la volei feminin.
În etapa a patra a grupei A a Ligii Campionilor la volei feminin, Volei Alba Blaj a învins cu scorul de 3-2 (15-25, 25-21, 20-25, 28-26, 15-13), după 137 minute de joc, formaţia franceză ASPTT Mulhouse. Cu acest succes, Alba Blaj mai are nevoie de o singură victorie din următoarele două partide pentru a termina seria pe primul loc și a se califica direct în faza Play-off 6 a Ligii Campionilor, care programează partide între 20 martie şi 5 aprilie.

Româncele mai au de disputat două meciuri: Alba Blaj – Developres Rzeszow (22 februarie) şi Volero Zurich – Blaj (27 februarie).

Tragerea la sorţi a meciurilor din faza Play-off 6 va avea loc la Luxemburg, în 2 martie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns