Liga Campionilor (f): Alba Blaj începe campania europeană. Meciul de miercuri va fi televizat pe DigiSport

Volei Alba Blaj a jucat finala Ligii Campionilor 2017/ 2018

Volei Alba Blaj începe miercuri campania europeană cu un meci televizat în direct de DigiSport.
În prima manșă a turului secund al Ligii Campionilor la volei feminin, Volei Alba Blaj va juca în deplasare, contra formației din Olomouc. Meciul va avea loc miercuri seara, de la ora 19.00, iar meciul va fi transmis în direct la DigiSport. Finalistă a ediției trecute a Ligii Campionilor, echipa din Blaj pornește ca mare favorită în această confruntare.
“Obiectivul nostru este să ajungem în faza grupelor acestei competiții. Avem ceva informații despre adversara noastră și, cu tot respectul pentru oponente, cred că vom învinge fîră probleme dacă vom avea o prestație bună. Sezonul trecut, în marile meciuri rulam 7-8 jucătoare, dar acum orice jucătoare poate intra pe teren și poate schimba jocul în favoarea noastră. Cred că avem prima șansăde calificare în turul al treilea și vom lupta pentru victorie”, a declarat antrenorul principal al echipei din Blaj, Darko Zakoč.

Meciul retur va avea loc în ziua de marți, 30 octombrie, la Sibiu.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns