Liga Campionilor (f): Alba Blaj, înfrângere în ultima etapă a Grupei A, dar va juca în Play-off 6

volei alba blaj liga campionilor

Volei Alba Blaj a încheiat cu o înfrângere parcursul în Grupa A a Ligii Campionilor la volei feminin.Echipa noastră avea asigurat primul loc înaintea acestui meci.
Cu calificarea în buzunar încă de etapa trecută, Volei Alba Blaj a fost mult mai relaxată la Zurich, în ultimul meci al grupei A din Liga Campionilor, și rezultatul s-a văzut: campioana României a pierdut categoric.

Volero Zurich a învins cu scorul de 3-0 (25-22, 25-15, 25-9), după doar 80 minute de joc.

În continuare, Volei Alba Blaj, care a obținut cinci victorii în precedentele 5 partide din Grupa A (3-1 cu Volero Zurich, 3-0 şi 3-1 cu Developres Rzeszow, 3-1 şi 3-2 cu ASPTT Mulhouse VB), va juca în Play-off 6. Tragerea la sorți a meciurilor va avea loc pe 2 martie, dar e foarte posibil ca echipa noastră să fie calificată direct în Final Four, România având șanse foarte mari să primească organizarea turneului final.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns