Liga Campionilor (f): Alba Blaj, la două puncte de o victorie excepţională la Piacenza!

alba blaj volei piacenza liga
alba blaj volei piacenza liga
Alba Blaj si Piacenza au facut un meci strans in retur

Alba Blaj a fost la doar două puncte de a obţine de victorie excepţională în etapa a cincea a grupei F din cadrul Ligii Campionilor la volei feminin!

Alba Blaj a pierdut cu scorul de 3-2 (25-20, 16-25, 25-22, 24-26, 16-14) în faţa celor de la Nordmeccanica Piacenza, într-un meci care a contat pentru etapa a cincea a Ligii Campionilor la volei feminin. Palidă consolare, româncele au acumulat 107 puncte, faţă de doar cele 106 ale gazdelor! Dar cum asta nu contează, fetele noastre se întorc din Italia cu un punct la care nu ştiu dacă visau de la început, dar de care sunt nemulţumite, firesc, acum.

În ultima etapă, miercurea viitoare, campioanele României vor juca pe propriul teren în compania franţuzoaicelor de la Rocheville Le Cannet. Indiferent de rezultat, echipa noastră are asigurat locul 3 în grupă, dar o victorie şi în ultima etapă i-ar putea aduce calificarea în Challenge Round-ul Cupei CEV.

Capul sus, fetelor, aţi făcut un meci de excepţie!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns