Liga Campionilor (f): Alba Blaj, învinsă clar în Elveția, în etapa a patra

liga campionilor alba blaj volero zurich
liga campionilor alba blaj volero zurich
Alba Blaj a fost invinsa si in etapa a patra a Ligii Campionilor

Alba Blaj a pierdut clar meciul din cea de-a patra etapă a Ligii Campionilor la volei feminin, disputat în Elveția.

Alba Blaj a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-17, 25-18, 25-17), după o oră şi nouă minute de joc, de Volero Zurich, în Elveția. Meciul a fost al patrulea jucat de românce în principala competiție intercluburi, ele nereușind să câștige nici un punct.

Volei Alba Blaj are programate ultimele două meciuri din grupă la 21 februarie, în deplasare, cu Dinamo Krasnodar, şi la 28 februarie, pe teren propriu, cu Dinamo Moscova. Șansele de calificare sunt nule.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns