Liga Campionilor (f): Alba Blaj joacă azi ultimul meci din grupă

alba blaj liga campionilor volei
alba blaj liga campionilor volei
Vesovic in atac

Alba Blaj susţine azi ultimul meci din grupa F a Ligii Campionilor la volei feminin.

În această după-amiază, de la ora 18.00, Alba Blaj va disputa, la Sibiu, ultimul meci din grupa F a Ligii Campionilor la volei feminin. Adversarele campioanelor noastre vor fi franţuzoaicele de la Rocheville Le Cannet.

Cu locul 3 asigurat în clasamentul grupei, româncele au nevoie de toate cele trei puncte pentru a fi sigure de calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV. Pentru acest lucru au nevoie de susţinerea publicului, intrarea fiind liberă, iar spectacolul asigurat.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns