Liga Campionilor (f): Alba Blaj joacă miercuri în etapa a cincea

alba blaj liga campionilor volei
alba blaj liga campionilor volei
Alba Blaj, in Liga Campionilor

Alba Blaj va evolua miercuri în etapa a cincea a Ligii Campionilor la volei feminin.

Revin în actualitate cupele europene,. Din păcate, după retragerea din competiţia masculină a celor de la Tomis Constanţa, am rămas cu reprezentare doar în Liga Campionilor la feminin. Alba Blaj va juca, de la ora 21.30, în direct pe DigiSport 3, în deplasare, cu Nordmeccanica Piacenza.

Fetele noastre ocupă locul 3 în clasament, cu 3 puncte, în vreme ce italiencele sunt liderele grupei F, cu maximum de puncte, 12.

În celălalt meci al grupei, Rocheville Le Cannet va primi replica formaţiei Dinamo Moscova.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns