Liga Campionilor (f): Alba Blaj joacă miercuri în etapa a doua, la Sibiu

alba blaj liga campionilor volei
alba blaj liga campionilor volei
Vesovic in atac

Pentru Alba Blaj a venit și ziua cea mare a primului meci pe teren propriu din Liga Campionilor la volei feminin. Meciul cu Piacenza va fi în direct pe DigiSport 2.

Miercuri, de la ora 18.00, Alba Blaj va juca, la Sibiu, contra italiencelor de la Nordmeccanica Piacenza, în etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor la volei feminin. Meciul va fi televizat în direct de DigiSport 2. Cum intrarea este liberă, organizatorii așteaptă ca în tribunele sălii Polivalente din Sibiu să fie cât mai mulți spectatori. Poate chiar 1.800, cât este capacitatea sălii. Oricum, fetele vor fi încurajate de aproape 500 de fani din Blaj, care vor veni fie cu mașinile personale, fie cu autocarele puse la dispoziție gratuit de primărie.În prima etapă a grupei F, atât Alba Blaj cât și Piacenza au învins cu scorul de 3-1. Româncele s-au impus în deplasare cu Le Cannet, iar italiencele acasă cu Dinamo Moscova.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns