Liga Campionilor (f): Alba Blaj joacă miercuri în etapa a treia a Ligii Campionilor. Partida va fi televizată

alba blaj volei echipa bucurie
alba blaj volei echipa bucurie
Alba Blaj joaca in Liga Campionilor la Sibiu

Alba Blaj va juca în această seară, la Sibiu, cel de-al treilea meci din grupa B a Ligii Campionilor la volei feminin.

De la ora 18.00, în sala Transilvania din Sibiu, Alba Blaj va întâlni pe Volero Zurich, echipă situată pe locul doi în grupă. Partida, care va fi transmisă în direct la DigiSport, va fi interesantă şi prin prisma duelului antrenorilor, ambii sârbi şi ambii foarte bine cotaţi pe plan internaţional. Pe banca româncelor se află Darko Zakoc, iar pe cea a elveţiencelor Zoran Terzic, cel care e selecţionerul Serbiei şi care anul trecut a condus pe CSM Târgovişte. Anul trecut, duelul din campionat al celor doi tehnicieni s-a încheiat cu victoria lui Zakoc, însă miercuri prima şansă se pare că o are Terzic, el având la dispoziţie un lot plin de vedete.

După două etape, în clasamentul grupei B, pe primul loc se află Dinamo Moscova, cu 5 puncte. E urmată de Volero Zurich, cu 4 puncte, de Dinamo Krasnodar (3) şi de Alba Blaj, care nu a reuşit să adune nici un punct.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns