Liga Campionilor (f): Alba Blaj, prima victorie din faza grupelor

volei alba blaj dinamo krasondar
volei alba blaj dinamo krasondar
Jucatoarele echipelor Alba Blaj si Dinamo Krasnodar au facut o poza de grup la finalul partidei

Alba Blaj a obținut azi o victorie foarte frumoasă în etapa a cincea – penultima – a Ligii Campionilor la volei feminin.

Alba Blaj a învins cu scorul de 3-0 (25-18, 25-18, 25-17) pe Dinamo Krasnodar, în deplasare, în etapa a cincea a Ligii Campionilor la volei feminin. E o victorie importantă pentru moralul echipei noastre, deoarece nu se mai poate califica în faza următoare.

Cea mai valoroasă jucătoare de pe teren a fost Adina Salaoru, autoare a 18 puncte (15 din atac).

În urma acestui rezultat, Alba rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu 3 puncte, cu unul mai puțin decât ocupanta locului 3, Dinamo Krasnodar.

În ultima etapă, campioana României va juca acasă, pe 28 februarie, contra formației Dinamo Moscova.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns