Liga Campionilor (f): Alba Blaj s-a calificat în Play-off 6. E prima echipă din România care reușește acest lucru

alba blaj volei

Volei Alba Blaj a reușit o performanță istorică pentru voleiul feminin din România: s-a calificat în Play – Off 6, faza eliminatorie a Liigii Campionilor.
Volei Alba Blaj a învins în această după-amiază, cu scorul de 3-1 (25-15, 25-16, 20-25, 25-12), formația poloneză Developres SkyRes Rzeszow.

Cu cinci victorii din 5 meciuri disputate în Grupa A a Ligii Campionilor, Alba Blaj nu mai are cum să piardă primul loc și calificarea directă în Play-Off 6. Mai mult, dacă e mai e de actualitate ce declara prin luna decembrie președintele FRV, e posibil să ceară organizarea Final Four la Cluj.

În ultima etapă, care se va juca doar pentru palmares în cazul echipei noastre, Alba Blaj va juca în deplasare, cu Volero Zurich. Meciul va avea loc pe 27 februarie.
alba blaj volei sala sibiu
Sala Polivalenta din Sibiu a fost plina si joi seara
volei alba blaj liga campionilor
Imagine din meciul disputat de Alba Blaj joi seara

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns