Liga Campionilor (f): Alba Blaj și-a aflat adversarele din grupă

alba blaj volei feminin

Alba Blaj, deținătoarea titlului din România, și-a aflat, în această după-amiază, adversarele din grupa Ligii Campionilor.
Echipa noastră a făcut parte din cea de-a treia urnă valorică, iar sorții au decis să joace în grupa A, alături de Volero Zurich (Elveţia), Asptt Mulhouse (Franţa) şi Developres SkyRes Rzeszow (Polonia).

Meciurile vor începe în 12 decembrie şi se vor încheia în 27 februarie 2018. Echipa din Blaj va disputa meciurile de acasă la Sibiu. În play-off se va juca între 20 martie și 5 aprilie. Turneul Final Four va avea loc în 5-6 mai.

CS Volei Alba Blaj participă pentru a treia oară în grupele Ligii Campionilor la voleifeminin, iar în stagiunea 2017-2018 este singura echipă care reprezintă România în competiţie.

Iată și componența celorlalte trei grupe:

Grupa B: Fenerbahce SK ISTANBUL (TUR), Igor Gorgonzola NOVARA (ITA), Agel PROSTEJOV (CZE), Imoco Volley CONEGLIANO (ITA)
Grupa C:
Chemik POLICE (POL), Dinamo KAZAN (RUS), Vizura RUMA (SRB), Maritza PLOVDIV (BUL)
Grupa D:
Dinamo MOSCOW (RUS), Galatasaray SK ISTANBUL (TUR), Grot Budowlani LODZ (POL), VakifBank ISTANBUL (TUR)

Echipele clasate pe primul loc în grupă, precum și cele mai valoroase două echipe clasate pe locurile secunde, vor juca în Playoffs 6.
La băieți nu avem reprezentantă în această competiție, Volei Municipal Zalău ascunzându-se după refuzul CEV de a omologa sala din localitate pentru Liga Campionilor. Motivând acest refuz, oficialii zălăuani au decis să nu se înscrie, deși ar fi putut juca și ei în alt oraș, Clujul, deținătoarea sălii în care de câțiva ani se scrie istoria sportului românesc, fiind la 87 de kilometri distanță. Ca să vă faceți o idee, distanța dintre Blaj și Sibiu este de 62 de kilometri, deci tot pe acolo…Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns