Liga Campionilor (f): Alba Blaj și-a aflat grupa. E una foarte puternică

alba blaj volei cupa cev
alba blaj volei cupa cev
Alba Blaj

În această seară a avut loc, la Roma, tragerea la sorți a meciurilor din viitoarea ediție a Ligii Campionilor la volei feminin, precum și a grupelor.

Alba Blaj, campioana României, a fost repartizată într-o grupă care se anunță de foc. Alături de românce vor juca în grupa B multipla campioană a Rusiei, Dinamo Moscova, și la fel de multipla campioană, dar a Elveției, Volero Zurich. Al patrulea loc în grupă va fi ocupat de o echipă venită din preliminarii.

Meciurile vor începe în toamnă, iar mai jos vedeți componența celor 4 grupe.


grupe liga campionilor volei feminin
Grupele Ligii Campionilor la volei feminin

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns