Liga Campionilor (f): Alba Blaj va juca joi seară în Elveția, în primul meci de volei din această competiție transmis Ultra HD

alba blaj volero zurich volei
alba blaj volero zurich volei
Alba Blaja fost invinsa in tur de Volero Zurich

Alba Blaj va juca diseară în cea de-a patra etapă a Ligii Campionilor la volei feminin. Partida va fi una istorică pentru CEV.

Alba Blaj va juca joi seară, de la ora 21.00, la Zurich, contra formației locale, Volero, în cea de-a patra etapă a Ligii Campionilor la volei feminin. Chiar dacă nu mai au șanse de calificare în faza următoare, jucătoarele echipei noastre vor fi probabil ambiționate să facă un meci bun pentru că vor evolua într-un meci pentru istoria Ligii Campionilor: meciul din Elveția va fi primul din această competiție care va fi transmis în format Ultra HD.

În România partida se va vedea în direct pe DigiSport, nu știu în ce format.

Până acum, Alba Blaj a pierdut toate cele trei meciuri disputate. Din grupa B mai fac parte formațiile rusești Dinamo Krasnodar și Dinamo Moscova.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns