Liga Campionilor (f): Alba Blaj, victorie extraordinară în Polonia. Româncele sunt lidere în grupă

adina salaoru bucurie alba blaj

Alba Blaj a obținut o victorie mare în această seară în Liga Campionilor la volei feminin, în urma căreia e lider, cu maximum de puncte, în Grupa A.
Alba Blaj a învins cu scorul de 3-0 (25-19, 27-25, 25-17), în deplasare, formația poloneză Developres Rzeszow. Partida a durat 80 de minute. AICI vedeți fotografii de la acest meci.

În meciul de debut din grupa A, Volei Alba Blaj învinsese, la Sibiu, cu 3-1, pe Volero Zurich, așa că acum e lider în clasament, cu maximum de puncte.

În continuare, pentru echipa noastră vor veni alte patru partide, care se vor disputa după următorul program: ASPTT Mulhouse VB – Alba Blaj (24 ianuarie), Alba Blaj – ASPTT Mulhouse VB (7 februarie), Alba Blaj – Developres Rzeszow (22 februarie) şi Volero Zurich – Alba Blaj (27 februarie).

Prima clasată din fiecare din cele patru grupe, plus două echipe cu cea mai bună linie de clasament se vor califica în faza Play-off 6 a Ligii Campionilor. Dacă Alba Blaj trece de grupe nu este exclus ca Final Four-ul Ligii Campionilor să aibă loc în România, la Cluj. Cel puțin asta speră președintele Federației Române de Volei să-l convingă pe președintele CEV în vizita pe care acesta o va face în România săptămâna viitoare.

Tragerea la sorţi a meciurilor din faza Play-off 6 va avea loc la Luxemburg, în 2 martie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns