Liga Campionilor (f): Alba Blaj vrea să rămână neînvinsă şi după etapa a patra. Meciul e miercuri

volei alba blaj bucurie

Alba Blaj va juca miercuri după-amiază, de la ora 18.00, un meci în care îşi poate asigura în bună măsură calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor la volei feminin.
De la ora 18.00, în sala Polivalentă din Sibiu, Alba Blaj va juca în etapa a patra a grupei A a Ligii Campionilor, contra formaţiei franceze ASPTT Mulhouse, pe care acum două săptămâni a învins-o cu 3-1 chiar la ea acasă.

Meciul va fi în direct pe DigiSport şi o victorie aşteptată ar duce formaţia din Blaj foarte aproape de calificarea în faza următoare. Pentru a se califica matematic înainte de ultima etapă, echipa noastră are nevoie de 5 victorii, având în vedere că acesta e primul criteriu de departajare în clasament.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns