Liga Campionilor (f): CSM București, învinsă de Fenerbahce, a încheiat pe locul 3 grupa E. Iată echipele calificate în sferturile de finală

Melissa Vargas de la Fenerbahce, in atac in meciul cu CSM Bucuresti din Liga Campionilor

Prima campanie din Liga Campionilor la volei feminin s-a încheiat pentru CSM București pe locul 3 în grupă. S-au stabilit echipele calificate în sferturile de finală.
Pornită cu șansa a doua în fața celor de la Fenerbahce, CSM București a reușit totuși să ia un set și să spere că poate mai mult, după ce a egalat la 1 scorul seturilor în confruntarea găzduită marți seară de sala Polivalentă din Capitală. Însă echipa antrenată de Zoran Terzic, cel care acum 5 luni cucerea titlul mondial cu naționala Serbiei, și-a revenit repede și nu le-a mai lăsat nici o șansă jucătoarelor noastre.

Fenerbahce s-a impus cu scorul de 3-1 (25-11, 21-25, 25-19, 25-14), după 93 minute de joc și s-a calificat în sferturile de finală de pe primul loc în grupă. Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost fenomenala cubaneză de doar 19 ani – va împlini 20 pe 16 octombrie – Melissa Vargas. Ea a reușit 27 de puncte și, cu siguranță, dacă va fi sănătoasă, va fi una dintre marile jucătoare ale voleiului mondial în anii ce urmează. A fost urmată de coechipiera ei, mexicanca Samantha Bricio, cu 22 de puncte.

Melissa Vargas de la Fenerbahce, in atac in meciul cu CSM Bucuresti din Liga Campionilor
Melissa Vargas in atac in meciul cu CSM Bucuresti din Liga Campionilor

De la CSM s-au remarcat Irina Trushkina (14 puncte) și Maret Balkestein Grothues (10 puncte). În finalul partidei a fost introdusă pe teren și mezina formației, Francesca Alupei (15 ani), care a reușit chiar să facă un punct, din atac.Cele 8 echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la volei feminin, ediția 2018/ 2019

Se cunosc toate cele 8 echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la volei feminin, ediția 2018/ 2019. Acestea sunt din Turcia și Italia (ambele cu câte 3 formații), Rusia și Germania (amândouă cu câte una).

CITEȘTE ȘI:   Speranțe (f): Componența grupelor turneului final. Data de disputare ar trebui modificată

Din postura de câștigătoare de grupă s-au calificat în sferturile de finală VakifBank Istanbul, Eczacibasi Vitra Istanbul, Fenerbahce, Igor Gorgonzola Novara, Savino Del Bene Scandicci. Cele mai bune formații de pe locurile 2 ajunse în sferturi sunt Allianz MTV Stuttgart, Dinamo Moscova și Imoco Volley Conegliano.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Junioare: Medicina Târgu Mureș, noua campioană a ediției 2018/ 2019. CSM București și Dinamo au completat podiumul

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns