Liga Campionilor (f): CSM București joacă miercuri la Moscova, cu Dinamo, în etapa a patra

Nadia Kodola in actiune cu Dinamo Moscova, in Liga Campionilor la volei

CSM București joacă miercuri în etapa a patra a Grupei E a Ligii Campionilor la volei feminin. Chiar dacă șansele de calificare sunt practic compromise, ”tigroaicele” sunt decise să-și vândă scump pielea. Partida va începela ora 18.00.
De 11 ori câștigătoare a Ligii Campionilor la volei și de alte cinci ori finalistă, oponenta CSM-ului, Dinamo Moscova, este pe locul doi în grupa E, cu cinci puncte acumulate, patru mai puțin decât liderul Fenerbahce. CSM București are trei puncte, dar lucrul acesta e mai puțin important, pentru că ceea ce contează sunt victoriile. Iar Fenerbahce pare scăpată în câștigătoare, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri. E urmată de Dinamo Moscova, cu 2 victorii și de CSM cu una, de aceea e foarte greu pentru reprezentanta Bucureștiului să se mai califice.

În tur, la București, Dinamo s-a impus cu 3-0, dar la capătul unui meci în care CSM ar fi meritat să câștige măcar un set.

În lipsa Adinei Salaoru – accidentată în timpul meciului pierdut cu Spania, la Alexandria, în preliminariile Europenelor – planul de joc al campioanei României a fost schimbat radical. Tehnicianul turc al CSM-ului, Ferhat Akbaș, este mulțumit de cum se descurcă pe teren fetele sale și crede că disputa de la Moscova poate avea alt deznodământ față de ceea ce s-a întâmplat în decembrie la București. ”Ne lipsește Adina Salaoru, era o jucătoare extrem de importantă pentru noi, atât pe teren, cât și în afara lui și sper ca în maximum două săptămâni să revină alături de noi. Mergem la Mosova să facem un joc bun, să aratăm că știm volei. Vrem să luptăm până la capăt, să fim tigrii adevărați pe teren. Știm că nu va fi ușor, Dinamo Moscova este o forță, ele sunt favorite, așa cum au fost și la partida tur, dar am demonstrat și la precedentul meci că ne putem lupta de la egal la egal cu ele… Chiar dacă atunci rezultatul n-a fost în avantajul nostru, jocul a fost foarte bun. Noi încercăm să creștem de la meci la meci, să fim agresivi și puternici și să profităm de faptul că suntem pentru prima dată în Liga Campionilor și acumulăm experiență”, a declarat antrenorul CSM-ului, Ferhat Akbaș.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns