Liga Campionilor (f): Volei Alba Blaj a câștigat primul meci din turul 2

volei alba blaj liga campionilor volei feminin

Debut cu victorie pentru Volei Alba Blaj în Liga Campionilor. Finalista ediției trecute a competiției s-a impus cu 3-2 în Cehia, la Olomouc.
Volei Alba Blaj sezonul 2018/ 2019
Volei Alba Blaj, echipa pentru sezonul 2018/ 2019

În prima manșă a turului secund al Ligii Campionilor la volei feminin, Alba Blaj a câștigat cu scorul de 3-2 (23-25, 25-16, 26-24, 25-27, 15-13), după exact două ore de joc, pe terenul formației cehe VK UP Olomouc. Cea mai bună jucătoare a meciului a fost Ioana Baciu, care și-a trecut în cont 25 de puncte.

Partida retur va avea loc în 30 octombrie, la Sibiu.
Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în turul al treilea preliminar, fază în care va întâlni câştigătoarea dintre Sliedrecht Sport şi MTV Stuttgart.

volei alba blaj liga campionilor volei feminin
Volei Alba Blaj a debutat cu dreptul în cupele europene editia 2018/ 2019

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns