Liga Campionilor (f): Volei Alba Blaj luptă joi pentru calificare

alba blaj volei

Volei Alba Blaj va juca joi cu calificarea pe masă în play-off-ul Ligii Campionilor. Cu o victorie, echipa noastră va fi matematic calificată în următoarea fază, cu o etapă înaintea terminării fazei grupelor.
De la ora 18.00, joi, Alba Blaj va juca în sala Polivalentă din Sibiu contra polonezelor de la Developres SkyRes Rzeszow, pe care deja le-au învins pe terenul lor cu 3-0. O nouă victorie le va duce pe românce în premieră pentru voleiul din țara noastră în faza play-off-ului, pentru că nu mai pot fi ajunse din urmă de nimeni. Intrarea spectatorilor va fi liberă, așa că sunt așteptați un număr cât mai mare de fani să încurajeze echipa noastră.

În mod normal, meciul ar trebui să fie la dispoziția echipei noastre, polonezele ocupând ulimul loc din grupa A, în timp ce Alba Blaj are patru victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Partida de joi va fi transmisă în direct pe DigiSport 4.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns