Liga Campionilor (f): Volei Alba Blaj va fi în a treia urnă valorică la tragerea la sorți. Cu cine nu va putea juca în grupă

Jucătoarele formației Volei Alba Blaj salută fanii după victoria cu Nantes, din Liga Campionilor

Confederația Europeană de Volei (CEV) a definitivat grupele valorice pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor 2020/ 2021 atât la masculin cât și la feminin. Reprezentanta României, Volei Alba Blaj, va fi în a treia grupă valorică.
Chiar dacă tragerea la sorți va avea loc spre finalul toamnei, CEV a alcătuit deja grupele valorice. Volei Alba Blaj, direct acceptată în grupe conform coeficientului de țară, a fost repartizată în cea de-a treia grupă valorică, alături de reprezentatele Germaniei – SC Schweriner, Bulgariei – Maritza Plovdiv, Cehiei – VK Selmy Brno și Finlandei – Polkky Kuusamo. Evident, niciuna dintre acestea nu vor fi adversarele echipei din Ardeal.

În fazele preliminare, România va fi reprezentată de Dinamo, care dacă se va număra printre cele două echipe calificate în grupe va fi în urna a patra valorică. Dacă vor fi eliminate, bucureștencele vor juca în Cupa CEV.

La masculin, vom fi reprezentați de Arcada Galați, care va începe parcursul din fazele preliminare. Echipa antrenată de Sergiu Stancu se va lupta pentru cele două locuri calificante din grupe.Componența Grupelor valorice la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor la volei feminin, ediția 2020/ 2021

Grupa valorică 1

Turcia 1 – VakifBank Istanbul

Italia 1 – Imoco Conegliano

Rusia 1 – Dinamo Kazan

Turcia 2 – Eczacibasi Vitra Istanbul

Italia 2 – UYBA Busto Arsizio

Grupa valorică 2

Polonia 1 – Chemik Police

Franța 1 – Mulhouse

Rusia 2 – Lokomotiv Kaliningrad

Polonia 2 – Developres Skyres Resovia

Franța 2 – Nantes VB

Grupa valorică 3

România 1 – Volei Alba Blaj

Germania 1 – SC Schweriner

Bulgaria 1 – Maritza Plovdiv

Cehia 1 – VK Selmy Brno

Finlanda 1 – Polkky Kuusamo

Grupa valorică 4

Turcia 3 – Fenerbahce Opet Istanbul

Italia 3 – Igor Gorgonzola Novara

Rusia 3 – Uralochka Ekaterinburg

Calificată din faza a treia

Calificată din faza a treia

ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns