Liga Campionilor (m): Arcada Galați joacă de marți în turneul primului tur preliminar. Toate meciurile vor fi televizate

Arcada Galati a jucat patru amicale în Bulgaria înaintea startului din Liga Campionilor

Arcada Galați este prima formație română care va juca un meci oficial după o pauză de peste 6 luni. O va face direct în Liga Campionilor la volei masculin, în cadrul turneului pe care îl organizează acasă începând de marți.
De marți până joi, la Galați se vor disputa meciurile turneului Grupei B, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin. Alături de Arcada mai participă campioanele Croației (OK Ribola Kastela) și Finlandei (Ford Levoranta Sastamala). În mod normal, fiecare dintre ele ar fi trebuit să organizeze câte un turneu, numai că, din cauza pandemiei, CEV a acceptat înțelegerea echipelor de a disputa un singur turneu care să dea calificata în faza următoare.

Primul meci oficial al unei echipe românești de volei după aproape 7 luni

Pentru Arcada Galați, partida de marți (ora 18.00), contra celor de la Kastela, este primul meci oficial din luna martie, de când campionatul s-a oprit din cauza coronavirusului. De fapt, jucătorii de la malul Dunării sunt primii din România care reiau activitatea în voleiul intern sau internațional. După cum declara antrenorul care a cucerit ultimele două titluri naționale cu gălățenii, Sergiu Stancu, acest lucru reprezintă principalul dezavantaj al echipei sale, care pornește totuși ca favorită la ocuparea primului lor, singurul calificant în turul secund.

Arcada Galați a disputat meciuri amicale în Bulgaria

Totuși, Arcada a disputat o serie de meciuri amicale în Bulgaria, săptămâna trecută, câștigând două și pierzând tot atâtea. Cronologic, gălățenii au întâlnit mai întâi pe Padzardhik, echipa care a câștigat Cupa Bulgariei anul trecut. Victoriile au fost împărțite: 3-1 și 1-3. Apoi, s-a mers în capitala Bulgariei, unde românii au întâlnit pe Levski Sofia. În primul meci scorul a fost 3-1, iar al doilea a fost pierdut cu 3-2.

Arcada Galati a jucat patru amicale în Bulgaria înaintea startului din Liga Campionilor
Arcada Galati a jucat patru amicale în Bulgaria înaintea startului din Liga Campionilor (FOTO: Facebook/ CSM Galați)

Turneul de la Galați, în direct la Look Sport 2 și Digi Sport 3

Vestea foarte bună este că meciurile de la Galați vor fi televizate, și nu de unul, ci de două posturi: Look Sport 2 și Digi Sport 3! Prima televiziune va transmite în direct toate cele trei meciuri ale turneului, în vreme ce Digi Sport va televiza doar partidele echipei noastre, programate marți și joi, de la ora 18.00. În plus, cei de la Look Sport vor transmite și meciul de miercuri, de la ora 20.00, dintre Kastela și Sastamala.Cu cine va juca în turul II învingătoarea turneului de la Galați

Câştigătoarea grupei se va califica în turul II, în grupa G, alături de învingătoarele din grupele A (cel mai probabil croații de la Mladost Zagreb) și C (cel mai probabil polonezii de la Jastrzebski Wegiel). Partidele acelea se vor disputa cu meciuri între 13-29 octombrie, teoretic sub forma a trei turnee. Dacă se va respecta planul inițial, acestea vor avea loc în intervalele 13-15 octombrie, 20-22 octombrie și 27-29 octombrie.

Programul turneului de la Galați

Marți, 22 septembrie

18.00 OK Ribola Kastela – Arcada Galați (în direct la Look Sport 2 și Digi Sport 3)

Miercuri, 23 septembrie

20.00 Ford Levoranta Sastamala – OK Ribola Kastela (în direct la Look Sport 2)

Joi, 24 septembrie

18.00 Arcada Galați – Ford Levoranta Sastamala (în direct la Look Sport 2 și Digi Sport 3)

ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns