Liga Campionilor (m): Componența grupelor ediției 2018/ 2019

Componenta grupelor Ligii Campionilor la volei masculin, editia 2018/ 2019

La Budapesta a avut loc vineri seara tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor la volei masculin, ediția 2018/ 2019. Din păcate, nici anul acesta nu vom avea reprezentantă. De fapt, e al doilea an consecutiv în care nu am avut echipă nici în tururile preliminare, ceea ce o pată pentru întreg voleiul românesc.
Dacă va trece de ultimul tur preliminar, PAOK Salonic, echipa antrenată de Sergiu Stancu, va avea parte de o grupă de foc, în care principala favorită este Zenit Kazan, deținătoarea trofeului și echipă aflată în căutarea celui de-al șaptelea titlu.

CITEȘTE ȘI: Componența grupelor în Liga Campionilor la volei feminin 2018/ 2019, unde va juca și CSM București și speră să ajungă și Alba Blaj.

Componența grupelor Ligii Campionilor la volei masculin, ediția 2018/ 2019

Grupa A: Zenit Kazan, Kalkbank Ankara, Knack Roeselare, PAOK Salonic/ Frankfurt

Grupa B: Cucine Lube Civitanova, Zaksa, Karlovarsko, Azimut Modena

Grupa C: Zenit St. Petersburg, VfB Friedrichshafen, Ljubljana, Chaumont/ Vojvodina Novi Sad

Grupa D: Skra Belchatow, Berlin, Greenyard Maaseik, Trefl Gdansk

Grupa E: Perugia, Arkas Izmir, Tours, Dinamo Moscova.

Câștigătoarele grupelor și cele mai bune 3 echipe de pe locurile 2 vor merge în sferturile de finală, unde se va juca în sistem eliminatoriu, cu manșe tur retur. La fel vor fi și semifinalele, pentru că din acest an s-a renunțat la Final Four și finala se va disputa într-o singură manșă, pe teren neutru, în 18-19 mai 2019.

CITEȘTE ȘI:   Transferul lui Țvetan Sokolov la Zenit Kazan, confirmat. Iată ce se va întâmpla cu Maksim Myhailov

Prima etapă din grupe va avea loc pe 20 noiembrie, iar ultima pe 26 februarie 2019.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Liga Campionilor (m): PAOK Salonic, echipa antrenată de Sergiu Stancu, s-a calificat în turul 2

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns