Liga Campionilor (m): Componența grupelor ediției 2018/ 2019

Componenta grupelor Ligii Campionilor la volei masculin, editia 2018/ 2019

La Budapesta a avut loc vineri seara tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor la volei masculin, ediția 2018/ 2019. Din păcate, nici anul acesta nu vom avea reprezentantă. De fapt, e al doilea an consecutiv în care nu am avut echipă nici în tururile preliminare, ceea ce o pată pentru întreg voleiul românesc.
Dacă va trece de ultimul tur preliminar, PAOK Salonic, echipa antrenată de Sergiu Stancu, va avea parte de o grupă de foc, în care principala favorită este Zenit Kazan, deținătoarea trofeului și echipă aflată în căutarea celui de-al șaptelea titlu.

CITEȘTE ȘI: Componența grupelor în Liga Campionilor la volei feminin 2018/ 2019, unde va juca și CSM București și speră să ajungă și Alba Blaj.

Componența grupelor Ligii Campionilor la volei masculin, ediția 2018/ 2019

Grupa A: Zenit Kazan, Kalkbank Ankara, Knack Roeselare, PAOK Salonic/ Frankfurt

Grupa B: Cucine Lube Civitanova, Zaksa, Karlovarsko, Azimut Modena

Grupa C: Zenit St. Petersburg, VfB Friedrichshafen, Ljubljana, Chaumont/ Vojvodina Novi Sad

Grupa D: Skra Belchatow, Berlin, Greenyard Maaseik, Trefl Gdansk

Grupa E: Perugia, Arkas Izmir, Tours, Dinamo Moscova.

Câștigătoarele grupelor și cele mai bune 3 echipe de pe locurile 2 vor merge în sferturile de finală, unde se va juca în sistem eliminatoriu, cu manșe tur retur. La fel vor fi și semifinalele, pentru că din acest an s-a renunțat la Final Four și finala se va disputa într-o singură manșă, pe teren neutru, în 18-19 mai 2019.

Prima etapă din grupe va avea loc pe 20 noiembrie, iar ultima pe 26 februarie 2019.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns