Liga Campionilor (m): Imagini cu românul Silvian Lungu, arbitru 1 la meciul Skra Belchatow – Ziraat Bankasi Ankara. La Gdansk, arbitru 2 a fost Nicolae Romeo Marin

liga campionilor silvian lungu arbitru
liga campionilor silvian lungu arbitru
Combinatie poloneza sub privirile arbitrului roman Silvian Lungu

8.390 de oameni au asistat la cel mai așteptat meci al manșei tur a Play-off 12 din Liga Campionilor la volei masculin dintre Skra Belchatow și Ziraat Bankasi Ankara.

Iar vedetele din teren au fost conduse cu mână de fier de un arbitru român. Silvian Lungu a fost arbitrul 1 al acestui meci desfășurat în Lodz, în Polonia, țara în care voleiul se ”mănâncă” pe pâine. Skra Belchatow a învins cu scorul de 3-1 (25-19, 25-27, 25-20, 27-25) pe Ziraat Bankasi Ankara și este mai aproape de calificarea în Play-off 6.

Iată câteva imagini cu Silvian Lungu în exercițiul funcțiunii, pentru că este un motiv de mândrie că măcar prin arbitraj putem scoate capul în astfel de competiții.

Pentru că așa este normal, trebuie să completez și că Silvian Lungu nu a fost singurul arbitru român care a oficiat în Liga Campionilor. Marți, Nicolae Romeo Martin a fost Arbitru 2 la partida Lotos Trefl Gdansk – Zenit Kazan, câștigată de oaspeți cu 3-1. Mai jos vedeți și o fotografie cu arbitrul nostru la startul meciului, care trebuie spus că s-a jucat în fața a 6.502 spectatori.

liga campionilor silvian lungu arbitru
Silvian Lungu la startul partidei din Liga Campionilor
liga campionilor silvian lungu arbitru
Silvian Lungu, intr-o discutie cu ”turcul” Koc
liga campionilor silvian lungu arbitru
Fanii formatiei poloneze Belchatow la meciul din Liga Campionilor
nicolae romeo marin arbitru volei
Nicolae Romeo Marin (dreapta) la startul meciului de la Gdanssk

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns