Liga Campionilor (m): PAOK Salonic, echipa antrenată de Sergiu Stancu, s-a calificat în turul 2

Sergiu Stancu si echipa lui, PAOK Salonic

Sergiu Stancu s-a calificat, cu echipa lui, PAOK Salonic, în turul secund al Ligii Campionilor la volei masculin.
Formația greacă PAOK Salonic s-a calificat cu o dublă victorie în turul secund al Ligii Campionilor la volei masculin. După ce s-a impus cu 3-2 în deplasare, miercuri, jucătorii antrenați de Sergiu Stancu au reușit să câștige cu scorul de 3-0 în fața campioanei Ungariei, VRCK Kazincbarcika.

În turul secund, PAOK va juca împotriva formației turce Istanbul BBSK, care a trecut tot cu două victorii, 3-2 în deplasare și 3-1 acasă, de formația finlandeză Sastamala.
Sunt foarte fericit de modul în care am jucat. Când joci bine, rezultatul e mereu pozitiv. În ambele meciuri ne-am făcut treaba și acum ne gândim doar la următorul adversar. Sunt foarte fericit de modul în care sportivii mei se antrenează în fiecare zi, ei formează o formație foarte profesionistă și sunt sigur că că vom juca la fel de bine și în viitor,dacă nu cumva mai bine”, a declarat Sergiu Stancu la finalul partidei.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns